Over Sierra Webdesign

Welkom bij Sierra Webdesign

Vandaag de dag ontkomt u niet aan de concurrentie op internet. Ieder bedrijf of instelling probeert via internet op zo'n professioneel mogelijke manier een visitekaartje af te geven. Vormgeving en omgevingsbewustzijn is in deze dan ook van groot belang, want u wilt als bedrijf, de klanten zo goed, en makkelijk mogelijk bereiken.

SierraWebdesign biedt de klant het juiste pakket op maat. Want voor iedere consument is er een verschillende behoefte aan ondersteuning en onderhoud. Het uiterlijk van uw website bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze uw website bezoeken. Het is daarom naast de structuur en werking van uw website van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van uw website past bij hoe u zich als bedrijf presenteert. SierraWebdesign kan voor u een gehele website ontwerpen aan de hand van een bestaande website of huisstijl, maar ook in overleg met u, een volledig nieuw en fris ontwerp realiseren.

Jaren lange ervaring op en in het world wide web maakt het makkelijk u te adviseren wat goed, of juist slecht is, voor uw website. Laat u adviseren door persoonlijk en eerlijk contact, die uw opdracht, met veel plezier, passie en creativiteit tot werkelijkheid brengt.

Het streven van Sierra Webdesign is het ontwikkelen van een kwalitatief hoogstaande website. Wij hebben als doelgroep de kleinbedrijf- & middelgroot bedrijfssector.
De uitdaging zien wij in het ontwikkelen van een kwalitatieve website, waarmee u, uw bedrijf beter kunt en zult presenteren op het digitale web. Want vergeet niet, dat 84% van de Nederlanders eerst internet raadpleegt, voordat zij tot koop en/of onderhandeling over gaan. Uw website is in dat opzicht dus uw digitale visitekaartje.

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik mijn eigen pakket samenstellen?

Ja. Als u uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij uiteraard voor u een passend pakket op maat leveren, met alleen die opties die u echt nodig heeft. Ieder bedrijf en/of instelling heeft natuurlijk een unieke behoefte aan informatie en communicatie voorzieningen. Vraag HIER naar een vrijblijvende offerte op maat.

Wat heb ik als MKB nou echt nodig?

Stel u heeft een eenmanszaak en wilt een website. Dan is het belangrijk dat u via internet laat zien dat u er bent, wie u bent, en wat u de consument te bieden heeft. Een uitgebreide website met alle opties zou dan totaal overbodig kunnen zijn. Laat u adviseren en voorzien in alleen datgeen, wat u echt nodig heeft.

Ik heb al een website, maar wil deze omzetten naar responsive.

Dat kan. U bent tevreden met uw huidige website, maar de weergave op mobiele apparatuur laat de wensen over? Dan kunnen wij tegen een zeer scherp tarief uw huidige website op korte termijn omzetten naar een responsive website.
Zo behoudt u de huidige huisstijl, en bespaart u veel geld wat u anders zou uitbesteden voor een geheel nieuwe website.

Ik heb al een domeinnaam, is dat een probleem?

Nee, natuurlijk niet. Hiermee heeft u uw bedrijfsnaam op het internet gewoon al reeds verzekerd. Deze domeinnaam is in de nabije toekomst makkelijk te koppelen aan uw website.